XUVENTUDE TEMPORADA 2010/11

MARCADOR DE ENTRADAS

domingo, 27 de septiembre de 2009

XUVENTUDE 3 -- CORCUBIÓN 2

Victoria por 3-2 ante o Corcubión. Partido moi difícil (coma case que todos os que nos esperan sobre todo en Cances) no que remontamos por dúas veces. Comenzou marcando o Corcubión 0-1. Empatou Suso 1-1 e con ese resultado fómonos ao descanso. Mediada a segunda parte adiantouse novamente o Corcubión 1-2 e empatou Alberto dous minutos despois. É de significar que por fín marcamos a balón parado ¡xa era hora!. Cando faltaban cinco minutos démoslle a volta ao marcador novamente a balón parado, falta que sacaou Moi cara o vértice dereito da área do Corcubión, Bernardo de cabeza metiuna cara o centro e Isidro que debutaba na liga marcou a pracer. Tres goles dos cales dous os marcaron os defensas. Parece que pouco a pouco vamos asimilando o sistema do novo míster. Calquera dos dous equipos tivo opción para levarse a victoria pois houbo oportunidades nas dúas áreas. Tres puntiños para a buchaca que dado os resultados que se deron nos outros partidos fai que esteamos empatados a puntos cos de arriba. O novos fichaxes cada vez están máis integrados.....só lles falta pasar a proba do churrasco......jejejejejeje, pero paréceme que dentro de pouco xa podrán demostrar a súa habilidade diante dun prato....jejejejejeje. O importante é ir sumando.
Agora déixovos con unhas fotiños que saquei durante o partido, xa que ese é no novo cometido que me diron os mandamais do club, antes "corría" (bueno iso é un dicir) pola banda detrás de pelota, agora corro para sacar fotos. O importante é facer deporte dunha forma ou de outra..
Xa sabedes para poder ollalas pinchade e volvede a pinchar.

domingo, 20 de septiembre de 2009

CABANA 2 -- XUVENTUDE 2

Hoxe comenzou a liga e tocounos de xogar en Cabana. O resultado 2-2 fai que no plano positivo teñamos os mesmos puntos que tiñamos o ano pasado na xornada 10, no plano negativo dicir que novamente apareciu a Pantasma das Redondas. Neste maravilloso campo (¡que envidia sana campañeiros!) normalmente solemos facer grandes encontros (0 ano pasado sen ir máis lexos, pese a perder) e este ano non ía a ser menos. Primeira parte con dominio alternativo que fixo que eles se adelantaran no marcador con un disparo desde fora da área. Reacción nosa que conseguimos empatar por medio de Pelat Sorribas despois dun gran cabezazo de Bernardo. Nada máis empezar a segunda parte marcamos o segundo, un gran gol de Vega a centro de Jesús. A partires de aquí un carrusel de ocasións que unha vez máis fallamos de forma inexplicable (por iso me refiro más arriba a pantasma das Redondas). E increíble que un equipo que xenerou tantas ocasións non conseguira marcar dous ou tres goles máis. Como no fútbol o que perdoa sole pagar os seus errores, eles empataron de penalti sobre Mino.
Vai ser norma deste blog non falar das arbitraxes.
En definitiva resultado totalmente engañoso no que o normal sería un resultado de 2-4 ou 2-5, pero señores temos que metela. O positivo que os novos fichaxes parecen compenetrarse moi ben cos compañeiros e mentras vamos a ver si se recuperan os lesionados. Sorte para o novo adestrador Garcia, que está poñendo toda a súa vontade e saber.
Agora déixovos coas poucas fotos que quitei. O partido era tan entretenido que en vez de atender a este novo cometido fixen más ben de espectador, así que disculpade que non quitara máis, o próxima vez estarei máis atento. Ahí vos quedan:
CABANA-XUVENTUDE 2-2 20-09-09

jueves, 17 de septiembre de 2009

DOMINGO AS 11 NAS REDONDAS: CABANA --- XUVENTUDE

O domingo pasado xogamos o último partido de pretemporada en Cances contra o Cerqueda, o resultado é o de menos, aínda que sempre gusta gañar: 6-2 despois de empezar moi mal, xa que os 15 minutos perdíamos 0-2. Afortunadamente parece que os novos fichaxes están adaptándose ao equipos, así que vamos a ver si este ano non non pasa como o ano pasado e saimos coas pilas un pouquiño máis cargadas. Eu creo que sí.
O próximo domingo dia 20 comenza esta liga 2009-10. A nós tócanos xogar en Cabana, o partido comenzará as 11,oo, como sempre, e novo míster quere que os xogadores esteamos as 10,30 no campo, para non facer coma sempre e estar as once menos cinco vestíndonos. Así que muchachos espero que sexamos puntuales e cumplamos as esixencias do entrenador. Ata o domingo

lunes, 7 de septiembre de 2009

XUVENTUDE----BERGANTIÑOS DE SANTIAGO

Estas son as fotos do partido do domingo xogado contra os da liga de Santiago. O resultado non foi bó para nós 1--4, pero a preparación sigue e vamos a ver si se van incorporando os que faltan. A liga comenza o día 20 é dicir dentro de 15 días. O próximo domingo dia 13 novo partido contra o CERQUEDA en Cances.
Disfrutade da fotos, xa sabedes como velas pinchar e volver a pinchar.

A FESTA DO PICHORRO EN FOTOS

O sábado día 29 de Agosto celebrouse en Cances a Festa do Pichorro magníficamente organizada pola Asociación San Campio. Desde aquí os nosos parabens pola súa labor. Non é fácil darlle de cer a tanta xente, se a iso lle engadimos que a festa foi animada por grupos de folk, regueifeiros e o nova estrela musical da zona O Parga, xa non se pode pedir máis. ¡¡FELICITACIÓNS COMPAÑEIROS!!
Ahí van as fotos:
Xa sabedes pinchar sobre a que está abaixo, sairan as outras todas e se pinchades sobre cada unha delas veranse máis grandes.
FESTA DO PICHORRO 2009 Cances

viernes, 4 de septiembre de 2009

DOMINGO DIA 6 NO VINCULEIRO STADIUM DE CANCES: XUVENTUDE----BERGANTIÑOS DE SANTIGO

O domingo en Cances novo partido de adestramento os "rivales" esta vez será o BERGANTIÑOS DE SANTIAGO. ¡que Dios nos colla confesados!.......a todos....xa sabedes ........de que falo ¿non?---jejeje