XUVENTUDE TEMPORADA 2010/11

MARCADOR DE ENTRADAS

domingo, 31 de octubre de 2010

CAMARIÑAS 1 --- XUVENTUDE 2.

Sexta victoria da tempada nun campo moi difícil como é o do Camariñas. Xogamos as 12,oo en un día de vento e auga. O partido púxonos de cara sobre o minuto 20 cando Iván marcou o 0-1, no minuto 43 García enganchou un gran disparo desde fora da área que batiu no longueiro e despois de darlle na espalda do porteiro camariñán saiu a corner. Nesta primeira parte xogamos ben o fútbol unha media hora con fútbol control, nos últimos quince minutos os de Camariñas empezaron a apretar aínda que non crearon ocasións de gol. Final da primera parte 0-1. Na segunda parte os camariñáns apretaron máis e máis, nós perdemos o control do centro do campo e capeamos o temporal como poidemos. No houbo ocasións claras de gol, pero tanto insistitron que sobre o minuto 30 marcaron o empate nunha xogada que empezaron na parte esquerda, trasladarona a parte dereita, centro e gol. Os últimos dez minutos seguiron a mesma tónica, nós con pouca precisión no centro do campo pero defendendo sen apuros, salvo algunhas incursións do número 9 e algunhas xogadas no número 20, sen embargo este ano o equipo ten fé en si mesmo e despois de lanzar dous corners seguidos nun balón que lle chegou a Rio dentro da área, cediullo atrás a Pallín que viña de frente e marcou o 1-2 con un tiro raso e pegado ao pao. Partido difícil, moi físico, moi loitado por ambas partes, con poucas faltas, poucas protestas e moita deportividade. Unha vez más responderon os xogadores aínda que o final do partido as secuelas físicas do esforzo eran evidentes. Excelente traballo. Fomos 16 e fixemos todos moita falta. A destacar a recuperación de Pedro da súa lesión e as ausencias de Malpica, Oscar, Isidro e Vega. Agora, unha vez recuperada a cámara, déixovos unhas fotos do partido:
CAMARIÑAS 1 - XUVENTUDE 2

viernes, 29 de octubre de 2010

ULTIMA HORA:O PARTIDO EN CAMARIÑAS XOGASE AS 12,00

Acabo de enterarmen pola página web do Comité de que xogamos en Camariñas as 12,00 da mañán, son as cousas que pasan nesta Liga.
Agora toca avisar a todos os xogadores cousa que vou facer agora mesmo.
E insisto no CAMBIO DE HORA da noite do sábado.
Partido as 12,oo
en CAMARIÑAS

DOMINGO PARTIDO EN CAMARIÑAS, PERO ATENCIÓN QUE O DOMINGO DE MADRUGADA TEMOS CAMBIO DE HORA

O domingo xogamos en Camariñas, supoño que a hora de costume porque nadie dixo o contrario a día de hoxe, é dicir, as 11,00, pero ¡¡¡¡¡¡¡¡ATENCIÓN AO CAMBIO DE HORARIO!!!!! O domingo estrenamos horario de inverno e os reloxos atrasan unha hora desde as 3 a.m, ás 2, 00 a.m., avisados quedades.

domingo, 24 de octubre de 2010

XUVENTUDE 4 -- BAIO 2. Grande...moi grande VEGA: 4 GOLES

Grande moi grande o VEGA....partidazo do 23 que conseguiu marcar 4 goles coma catro soles. O fútbol é así....non lle estaban a saír ben as cousas a Vega nos primeiros partidos ...pero hoxe reivindicouse como o gran goleador que é. ¡¡¡Felicidades Vega!!!!. O final 4-2 nun partido difícil no que se adiantou 0-1 o Baio no minuto 30, empatou Vega no 40. Na segunda parte 1-2 e novamente Vega empatou no minuto 28, para rematar o partido marcando no 35 e no 42. Un Baio remozado dou moita guerra e no se levou o partido porque o equipo hoxe estuvo fino e non se descompuxo. Só co 1-2 tivemos uns minutos de desconcentración que se solucionou tan pronto empatou o heroe do partido VEGA. Destacar que unha vez máis Javier tivo que asumir a responsabilidade de xogar na portería debido a ausencia dos dous porteiros....gracias Javier pola túa generosidade..., xogador exemplar disposto a sacrificarse polo ben do equipo, un exemplo a seguir. En canto ao equipo pese a ir detrás no marcador soupo sobrepoñerse e conseguir os tres puntos nunha mañán pasada por auga, no que o campo estaba rápido, pero o cesped en perfecto estado.
Os resultados da xornada podedes consultalos no enlace do Comité. Significar que o Nantón perdiu co San Román e o Bergan goleo ao Corcubión a domicilio, e xa están ahí coma sempre. O Bértoa gañoulle ao At. Milagrosa, o Ponteceso ao Castriz, o Cabana empatou co Camariñas e o Zas co Vimianzo.
Na segunda San Lorenzo, Coristanco e Buño siguen o frente da clasificación.

viernes, 22 de octubre de 2010

DOMINGO AS 11,00 NO VINCULEIRO STADIUM: XUVENTUDE --- BAIO

Domingo as 11,oo no VINCULEIRO STDIUM partido contra o BAIO. Partido trampa por determinadas circunstancias que todos coñecemos, así que espero que esteades todos os que poidades. P.itará POMBO
Ata do domingo rapaces.

domingo, 17 de octubre de 2010

XUVENTUDE 5 --- ZAS 0

Partidazo no Vinculeiro Stadium onde vencemos ao Zas por 5-0, equipo que habitualmente sempre saca algún punto en Cances. A cousa empezou con un gol do noso Vega que conseguiu abrir a lata.¡ Grande Vega! 1-0. O segundo e terceiro foron obra de Suso (a figura do partido), o cuarto de Pallín, bonito gol a pase de Roberto e o quinto 5-0 golazo de Suso novamente que marcou dándolle co exterior do pé dereiro ao balón que foi cerrando ángulo e despois de pegar no pau entrou na portería. Na segunda parte (na primeira 3-0) tanto eles como nós poidemos marcar un par de goletes cada un. Importante victoria que nos mantén na segunda posición. Outra vez fomos 17 xogadores e esa creo que é a clave porque a xente pode disputar 25 ou 3o minutos a tope e os frutos estanse a ver, sobre todo pensando que a diferencia de calidade e prácticamente nula entre os que salen e entran. O primordial é que todo o mundo se sinta importante dentro do grupo e creo que se está a conseguir. Noraboa a todos polo esforzo pero sobre todo pola comprensión, cando existe un banquillo tan amplo todos temos que sacrificarnos un pouco e perder de xogar minutos, pero estamos en veteranos e a cousa é así. Xa virán partidos nos que vaiamos 11 ou 12 e ahí vamos a darnos conta do importante que é ter xente no banco. Repito noraboa polo partido e polo compartamento solidario de todos. Sodes un magnífico grupo. Suso fixo hoxe triplete e levouse o balón (un dos pinchados porque a economía non dá máis de sí) firmado por todos, a estas horas seguro que o ten exposto no Garygar. ¡¡Felicidades Suso!
AGORA UNHAS FOTOS DO PARTIDO, xa sabedes pinchade nela e veredes as outras.
XUVENTUDE 5 - ZAS 0

lunes, 11 de octubre de 2010

VICTORIA NAS REDONDAS: CABANA 1 --- XUVENTUDE 2

Esta vez a crónica do partido vai algo retrasada. Por motivos personais non puiden asistir ao encontro nas Redondas, o consuelo é que a algúns lle pasou o mesmo, non asistiu o Delegado, o entrenador por motivos que todos sabemos non chegou ata a segunda parte, e algúns xogadores tampoco chegaron. Ao final cóntanme que acudiron 14 xogadores, que se converteron en 13 pola lesión de Pedro. Perece que empezamos marcando nós o 0-1 por medio de Pallín, Na segunda parte empataron eles de penalti 1--1 e cara o final do partido marcou Moi o 1-2 definitivo. Significar que eles xogaron desde a primeira parte con un xogador menos por expulsión. En canto o partido dicir que según me contan non foi moi bó, costou gañar a un equipo en inferioridade numérica. Esperemos que no próximo partido non haxa outra desbandada.....jejejeje. Os resultados na primeira división trouxeron o empate do líder Nantón na casa do Bergan, a primeira victoria do Bértoa, noraboa, o empate de Ponteceso e Baio, a victoria do Corcubión e a derrota do Zas. Se queredes ver a clasificación remítovos a páxina do Comité. Non teño fotos do evento.

domingo, 3 de octubre de 2010

XUVENTUDE O - PONTECESO 2

Acabouse o liderato. Fixemos moi ben celebrar a festa o venres porque xa era previsible que un dia ou outra íamos pinchar. Unha vez máis os de Ponteceso gañaron en Cances e xa van........Está claro que nos teñen a medida tomada neste campo, gañaron ben porque foron máis listos e souperon aproveitar a súas oportunidades. Na primeira parte 0-1 a favor: Os 5 minutos Bernando quedouse só diante de Gerardo pero non acertou, o rebote caille a Iván, pero tampouco soupo resolver. Eles avisaron pola banda dereita unha vez e na segunda marcaron. Os últimos 20 minutos, despois de facer 7 cambios, intentámolo unha e outra vez, pero non foi posible, inclusive Vega mandou un tiro o pau pero ....non era o noso día. Na segunda parte máis do mesmo eles a defender e sair en perigrosas contras que ben poideron costarnos una par de goles máis en contra. Mediada a segunda parte o 17 deles marcou o segundo e acabouse o partido. Nos intentámolo e inclusive fallamos un penalti. Só queda felicitar o Ponteceso que sabe como xogarnos neste campo. Con respecto a nós fomo esta vez 18 ou 19, pero ser moitos a veces non é garantía de éxito. Se queremos gañar os partidos no Vinculeiro temos que aprender a xogar doutro xeito, aquí non temos espacio para florituras, así que haberá que pensar en cambiar, porque non nos poden coller as espaldas nun campo tan pequeno e por enriba con 7 cambios.... Pouco a pouco o tempo, como xa dixen no primeiro post, a de ir poñéndonos no noso sitio natural. Polo demais a festa, como sempre, demasiado......churrasco, polo, viño, viño, .....en fin de todo un pouco. Seguindo a senda aberto por outros compañeiros nos seus blogs, a dereita tendes a os colaboradores do equipo. ESPERO QUE POUCO A POUCO SE VAIAN INCREMENTANDO, non estaría mal un pequeniña axuda nestes tempos de crise.