XUVENTUDE TEMPORADA 2010/11

MARCADOR DE ENTRADAS

domingo, 23 de noviembre de 2014

BAIO 0 - XUVENTUDE 0 , 23-11-14

Empate a domicilio, polo tanto resultado positivo, en todos os aspectos, en primeiro lugar porque non perdemos, en segundo lugar porque deixamos a portería a CERO, cousa inusual, traballouse ben en defensa e incluso tivemos dous mán a mán co porteiro que non resolvemos, eles tamén tieron unha clara, clara. A segunda lectura é que formos 16 ou 17, pese as baixas, o que leva a que os xogadores teñan menos minutos de xogo, pero o que prima é o colectivo e nuns partidos a ún tócalle xogar máis e noutros xogar menos, todo dependendo das necesidades do conxunto, que repito é o que prima sobre as individualidades.
Bó partido.

BAIO 0 -- XUVENTUDE 0, 23-11-14

XUVENTUDE 2 - BÉRTOA 2

Ahí subín unhas cuantas fotos do empate co Bértoa, segue a resistirse a primeira victoria, pero nos continuaremos pelexando por ela.

XUVENTUDE 3 - BÉRTOA 3, 16-11-14

CASTRIZ 4 - XUVENTUDE 2, 09-11-14

Nova derrota en Castriz, unha vez máis peleouse moito, fomos gañando, 0-1 con gol de Jesús e despois 1-2 con gol de Diego, pero eles remontaron nos últimos 10 minutos. Temos que seguir intentándoo.