XUVENTUDE TEMPORADA 2010/11

MARCADOR DE ENTRADAS

lunes, 17 de diciembre de 2007

XUVENTUDE 2 - DEPORTIVO CARBALLO 2. E LEO CONSEGUIU MARCAR

Primeira final e....primeira decepción. No VINCULEIRO STADIUM, nunha mañán xeada, con unha parte do campo como se fora unha pista de xeo, non fomos capaces de gañarlle ao Deportivo Carballo. No minuto 44 da primeira parte sacaron unha falta e marcaronnos o 0-1, iso sí, coa colaboración inestimable do colexiado (este ano non temos sorte con él: en tres partidos non fomos capaces de gañar ningún) Na segunda parte LEO ¡por fin! recibiu en pase en profundidade, plantouse diante do porteiro e fusilouno por abaixo. Uns minutos máis tarde o mesmo LEO internase na área e zancadilleano. Penalti que transforma Pelat Surribas, despois dun rifirafe co porteiro contrario. Cando xa estaba o partido baixo control, unha xogada a contra deles, termina con un gran tiro de España dende a vertical esquerda da nosa área, e Cuba a pesares de tocar o balón non consigue detelo. Resultado cecais xusto e mal fúltbol no VINCULEIRO. Lástima porque o victoria daríanos automáticamente a clasificación entre o "top ten", e poderiamos xogar máis relaxados. En definitiva, o positivo do partido foi o bó partido de LEO e o seu primeiro gol coa camisola azul, que non será o último, ben seguro, e a súa recuperación despois do "pinchazo" en Nantón. Para o domingo, partidazo en PAISACO contra o Bergan, un puntiño veríanos como Dios....e clasificación segura. Ademáis xa empezamos a recuperar xogadores: Xoaquín regresou da súa lúa de mel e parece que en "bo estado físico"...je....je.... e domingo parece que xa calzará as botas. A ver se tamén podemos contar con Xavier que está a pasar un momento familiar complicado ¡animo Xavier!. Tamén ánimo a Vega coa súa lesión. E para hoxe nada máis......