XUVENTUDE TEMPORADA 2010/11

MARCADOR DE ENTRADAS

miércoles, 9 de enero de 2008

XUVENTUDE 4 -- VIMIANZO 1

Finalizou a primeira fase da liga con unha victoria 4-1 acadada contra o Vimianzo. Fixemos unha primeira parte regular 0-1, e na segunda parte aproveitando o baixon físico deles, que xogaban con 10 homes, conseguimos marcarlle catro goles, que ven poideron 6 ou 7 se aproveitaramos as ocasións. O Vimianzo tamén poido marcar algún gol, pero o noso CUBA foi un fortín debaixo dos paus. Con 29 puntos, 44 goles a favor e 33 en contra finalizamos na 5ª posición. Agora vamos ter que apretar os dentes e concentrarnos se non queremos pasalo mal. Pero eso comenzará o domingo en Zas, agora vamos a disfrutrar da clasificación entre o "top ten" que era a meta que nos propuxemos.¡¡Felicidades a todos os integrantes do equipo!!! ¡¡¡FELICIDADES TAMÉN PARA OS DEMAIS EQUIPOS, A TODOS SE EXCEPCIÓN, POLA TEMPADA REALIZADA!!!