XUVENTUDE TEMPORADA 2010/11

MARCADOR DE ENTRADAS

domingo, 21 de septiembre de 2008

UNA MANITA. FIXÉRONNOS UNHA MANITA

No campo das Eiroas tocou madrugar e as 10 da mañán empezou a tempada 2008-2009 e coma sempre chegamos xusto para comenzar o partido. Nada que obxetar a victoria do Bergantiños que nos pasounos por enriba, souberon aproveitar as súas oportunidades, aínda que nós tamén tivemos as nosas: dúas chegadas sós diante de Tasende nos primeiros 45 minutos poideron cambiar o rumbo do partido, pero como non era o noso día non marcamos. Na primeira parte 2-0. No comenzo da segunda parte tivemos un par de chegadas pero nunha contra deles e a súa vez nunha inxenuidade nosa, marcaron o 3-0 é ahí rematou o partido. Os últimos 15 minutos foron de pena, non é que o Bergan xogara un gran partido, porque a partires do minuto 20 da segunda parte xogaron os "que case que nunca xogan", pero fomos nós unha vez máis os que lle puxemos os goles en bandexa, . En fin, vendo os resultados no blog do Comité parece que o Bergan e o San Román comenzan fortes ¿acordádevos do comenzo do ano pasado?, pois iso.....que parece que este ano ........ toca sofrir. Creo que vamos ter que correr menos, xogar máis e tolear menos no campo, senón vannos a pintar a cara en todos os campos.
AH! e eiquí da queima non se salva nin Dios porque os partidos ganos o equipo...soamente o equipo.....e tamén os perde o equipo TODO EQUIPO NON SO UNS CANTOS. TODO O EQUIPO.