XUVENTUDE TEMPORADA 2010/11

MARCADOR DE ENTRADAS

martes, 3 de mayo de 2011

XUVENTUDE 4 - MALPICA 0

Partido de volta no Vinculeiro Stadium que unha vez máis, este ano, foi talismán. Victoria por 4-0 fronte o Malpica. O millor do partido foil o resultado. Na primeira parte 2-0 goles de Vega e Bernardo. Na segunda outros dous obra de Vega e García, este quizais o millor gol dós últimos partidos.
Foi un partido mediocre pola nosa parte. Xogamos ben os 20 primeiros minutos, o resto do partido foi un toma e daca no que o Malpica non conseguiu ningún gol pola súa falta de acerto diante da nosa portería. Destacar a deportividade de ambos equipos.