XUVENTUDE TEMPORADA 2010/11

MARCADOR DE ENTRADAS

domingo, 22 de enero de 2012

BAIO 0 --- XUVENTUDE 1

Victora no Platas Reinoso de Baio por 0-1, gracias a un gol de Alberto que rematou dentro da área un disparo de García. A xogada comenzou con un corner que sacou Josito. Partido difícil con un rival moi forte que sabe situarse moi ben nun campo grandísimo. A primeira ocasión foi de Javi o 9 deles que se plantou diante de Chuspo, pero unha vez máis o noso porteiro soubo atallar o tiro cruzado e raso sacandoo co pé, sería o minuto 10. Pouco depois Vega intérnase en posición de interior dereito, gañándolle a espalda a defensa contraria, o porteiro deles impediu que marcara. Minuto 30 nunha bonita xogada eles lanzaon un tiro cruzado ante o que nada pode facer o noso porteiro, pero esta vez a sorte estaba con nós, o balón foi ao pao e saiu rebotada cara o centro da área. Cinco minutos despois chegou o noso gol. Na segunda parte intentamos controlar o partido en defensa e conseguimolo, solo ao final eles crearon una ocasión clara que novamente Chuspo se encargou de desbaratar. Finalmente un tiro raso pegado ao pao tamén o resolviu moi ben o porteiro. Hoxe fomos con cambios e nun campo difícil os xogadores vaciaronse, e diron todo o que tiñan, porque temos que recoñecer que o partido non foi nada fácil. Felicitar aos xogadores porque fixeron un gran partido. Con respecto aos demáis resultados copiamos a calificación que consta no blog do Comité e vamos a seguir facendoo, esperemos que non nos demanden  polo copyright, porque tal como esta a cousa ultimamente, jejejejeje. Decir que os tres de arriba seguen ao seu, e na parte de abaixo a cousa tamén está igual.