XUVENTUDE TEMPORADA 2010/11

MARCADOR DE ENTRADAS

domingo, 21 de diciembre de 2014

21-12-2014. DUMBRIA 2 -- XUVENTUDE 2

Hoxe en Dumbría empatamos 2-2, con un equipo correoso e que xoga ben o fútbol. Comenzaron marcando eles mediada a primeira metade. Logrou empatar Diego aos 15 minutos da segunda parte. Logramos acada o 1-2 gracias a unha combinación de Diego con Chinto que galopou cara a porteria contraia, rebasou o porteiro e marcou a porta baleira. Bonito gol. Lograron empatar eles con outro bonito gol xa estaba o tempo cumplido.

Outra vez máis a sorte non nos acompañou e deixamos escapar dous puntos, pero o importante e que todo o mundo dou o que pudo, e sobre todo como un verdadeiro equipo. Os resultados non nos acompañaron e estamos ahí abaixo, pero co esforzo e solidaridade de todos seguro que saímos de esos postos. Noraboa a todos polo partido,

Déixovos coas fotos e recordar O DOMINGO CHURRASCO, despois do partido contra o Milagrosa, apuntarse a comida antes dás 24 horas do miércoles, para poder comprar a comida.