XUVENTUDE TEMPORADA 2010/11

MARCADOR DE ENTRADAS

jueves, 6 de diciembre de 2007

HOXE O ESTRELA FOI O EQUIPO: CABANA 1 - XUVENTUDE 3

A estrela foi o equipo porque soupo sofrir os 35 primeiros minutos. O Cabana con un xogo de combinación, nada de patadón, presionou e dominou estos primeiros 35 minutos, nembargantes non tivieron ocasións de gol. Ao contrario, nos últimos 10 minutos fomos nós os que poidemos poñernos por diante. Quique Pardo por dúas veces poido finiquitar o partido, pero uhna vez o largueiro e otra o porteiro deles "o gato da trabe" impediron que nos fóramos ao descanso con ventaxe no marcador.. Na segunda parte, gol de Antonio a saque de corner e empate deles que seguian apretando. A partir do minuto 15 da segunda parte empezamos a combinar e tivemos ata sete ou ocho ocasións de gol que non materializamos debido aos postes e a actuación do porteiro deles. Despois do 1-2 de penalti transformado por "Pelat Sorribas" poidemos golear, xa que eles foronse para adiante e chegamos con facilidade. Sentenciamos o partido nunha grandísima xogada de Leo (¡vaya partidazo!) que aproveitou un erro deles nunha falta e despois de cruzar case todo o campo nunha contra perfecta, cando os defensas lle sairon, pasoulle a Quique Pardo quen machacou a porteria contraria.
Conseguise así o obxectivo importantísimo dos tres puntos, que nos poñen a oito do sexto, pero o máis importante é que este equipo empeza a entender que o fútbol xógase con "cabeza", sofrimento e xogo de conxunto . A clasificación entre os "dez magníficos" parece maís cerca.
O negativo é que fomos otra vez 13 e que en algunhas fases do partido dámoslle demasiado ao "pico", así que menos "leria" e máis concentración.
A ver se empezamos a recuperar xogadores para a segunda fase.
O DOMINGO CONTRA O NANTÓN AO PARECER EN NANTÓN.