XUVENTUDE TEMPORADA 2010/11

MARCADOR DE ENTRADAS

domingo, 8 de mayo de 2011

XUVENTUDE 5 -- BÉRTOA 1

Unha vez más o Vinculeiro foi un talismán para nós e conseguimos gañarlle ao Bértoa 5-1.
Goles: 1-0: Pallín, sobre o minuto 25. Así rematou a primeira parte, pero por casualidade porque no minuto 30 Gonzalo desaproveitou un penalti, que parou Chuspo.  Nestes primeiros 45 minutos ademáis do gol e o penalti, nós tivemos outras dúas ocacións moi claras de García, una foi ao pao e outra quitouna un defensa cando xa estaba o porteiro batido. Pola súa parte o sempre perigroso Gonzalo tivo outra ocasión que novamente Chuspo despexou. Bonito fútbol de ataque nesta primeira parte.
Na segunda parte: minuto 10: 1-1 Gonzalo. Minuto 15, 2-1: Isidro despois de un lanzamento ao pao de Joaquín ao sacar unha falta directa. 3-1: Garcia minuto 19, 4-1: Joaquín de penalti, sobre o minuto 25, finalmente sobre o minuto 35 5-1 gol de Malpica.
Este segundo tempo foi máis trabado e houbo moitas faltas, ainda así nos tivemos unha triple ocasión para facer o 6-1 que mandamos ao pao, e eles cando remataba o partido tamén mandaron un cabezazo ao pao.
Os últimos 10 minutos tivemos que afrontalos con 9 xogadores porque o trencilla expulsou a Pallín por poñerse diante dun balón no saque de unha falta na portería deles, e xa tiña tarxeta, e tamén expulsou a Roberto Mella por mán e xa tiña outra tarxeta por unha entrada. A parte de isto vimos outras 4 tarxetas más. Xa no minuto 20 de partido tiñamos 4 ao lombo. Ao Bértoa enseñaronlle 3.
Victoria agridulce no que o millor foi o resultado e o pior as expulsións.
Personalmente penso que nós non temos sorte coas arbitraxes deste rapaz.  Que eu me acorde nunca nos fixo unha arbitraxe medianamente decente. Non sei porque coño é pero os partidos con él sempre teñen que ter algo. E non é porque nós o teñamos de ollo, e supoño que él a nós tampouco, pero a verdade e que cada vez que nos asubía sempre ten que pasar algunha cousa rara...rara. Pese a todo teño que dicir que a maoiría das tarxetas foron xustificadas e que pitou na súa línea. Non tuvo influencia no resultado.  Foi auxiliado nas bandas por Juan e José Antonio que "luciron" uns banderins modernos, funcionales e que pesaban pouco ¿a que sí? jejejejejeje.
Nos demáis encontros houbo poucos goles o Bergan e o Castriz empataron a ceros, o mesmo que o At. Milagrosa e o Porteño. O Buño perdiu pola mínima en Corcubion.
Quedan noventa minutos e nada está decidido.