XUVENTUDE TEMPORADA 2010/11

MARCADOR DE ENTRADAS

lunes, 26 de septiembre de 2011

CAMARIÑAS 1 -- XUVENTUDE 3

Nova   victoria a domicilio, esta vez, contra un sempre difícil Camariñas. Partido duro nun campo que a mín me pareciu que botaba  moi mal a pelota e que impedia que os  xogadores lograran combinar con precisión.
O marcador abriuse no minuto 36 da primeira parte. Sacamos un corner e despois de unha serie de rechaces, Alberto conseguiu poñer o 0-1, que quizas fixera un pouco de xusticia, xa que foi o Xuventude o que más veces se acercou a área contraria. Así rematou a primeira parte.

No minuto 18 da segunda parte conseguiron empatar eles despois de unha xogada desafortunada pola nosa parte, con un fallo en cadena, que permitiu a un dianteiro deles recortar a Chuspo e poñer o 1-1 no marcador.

Volta a empezar,  non nos viñemos abaixo e seguimos apretando en busca da victoria. O  segundo gol chegou no minuto 38. Sacamos unha falta  desde o vértice esquerdo da área deles e Alberto de cabeza marcou o 1-2. No minuto 44 chegou o 1-3 Isidro penetra na área e cruza o balón ao segundo pao por donde entraba Ramón que rematou sen oposición.

Creo que foi unha victoria xusta, aínda que moi traballada porque o Camariñas pelexa os partidos ata o final.