XUVENTUDE TEMPORADA 2010/11

MARCADOR DE ENTRADAS

domingo, 28 de marzo de 2010

ACABOUSE.: XUVENTUDE 2 - ZAS 2

Acabouse esta liga. Só nos queda felicitar ao equipo do BERGANTIÑOS brillante vencedor desta tempada, así como aos dous equipos que lograron o ascenso de segunda a primeira: O Castriz brillante campión e o At. Milagrosa segundo, ambos na súa primeira participación. ¡¡¡¡Noraboa aos tres!!!
Nós pola nosa parte empatamos novamente a dous goles co Zas, nun partido do que no vou a facer comentarios......en fin

Anónimo dijo...

se non é moito preguntar...por qué non se fan comentarios do partido? todo ano informando e hoxe, ultimo encontro ...ke?

Fagoche eu se queres un comentario,encontro no que se xogaba e o que máis se fixo foi berrar cós compañeiros,cós contrarios e có árbitro
No que se refire ao partido,na primeira parte as mellores ocasións foron para o Xuventude con un tiro ao poste,un falta na que sacou unha gran man ao porteiro do Zas e un balón que pasou por diante da portería que non chegou vega por pouco para o Zas unha falta lonxana na que se lle escapou das mans a Cuba e imcomprensiblemente o xogador do Zas non marcou,chegouse o descanso con 1-1 xa que sobre o minuto 30 marcou Manolo con un cabezazo a un gran centro de Joaquín e sobre 5 minutos despois un gran tiro dun dos mediocentros do Zas facía o empate.Na segunda parte o Zas adiantaríase cun tiro lonxano e frouxo no que Cuba puido facer algo máis.Ao final despois de xogar bastante mal o Xuventude empatou e incluso puido gañar porque outro tiro de Pallín ao poste puido poñer o 2-2,cando faltaban 5 minutos unha gran xogada pola banda izquierda de Pallín o seu centro rematabao un defensor do Zas,presionado por Manolo,contra a súa propia portería para facer o 2-2.
Despois o Xuventude puido gañar a través de 2 xogadas a balón parado e a un tiro que bateu en Jorge cando parecía que iba entrar

Unknown dijo...

Noraboa pola temporada e noraboa os campións de primeira e segunda. foi un gran ano, con emoción ata o final e sen incidentes graves. sorte na copa.

Dende o san roman darlle a noraboa o bergantiños polo título acadado demostrando que foron os mais regulates asi mismo felecitar os Novos equipos de primeur castriz e milagrosa

suso villar dijo...

Quero felicitar os meus excompañeiros do Bergantiños polo seu titulo de liga.
Asemesmo darlle a noraboa o Castriz e o Atletico Milagrosa polo ascenso a primeira division.
Encanto o Buño e Club do Mar moitos animos ,e intentar volver pronto a primeira division.
Saudos pa todos e sorte pa copa.

xuventude dijo...

En contestación ao anónimo número 1, decirlle que o anónimo 2 contestoulle a pregunta. O motivo de non facer comentarios sobre o partido é precisamente ese, que nun partido que non nos xogabamos nada nos dedicaramos a berrar....lamentable....de verdade...lamentable, pero iso xa pasou en moitos partidos durante a tempada.